יום שבת, 24 בספטמבר 2011

המתכון שלי למנת אווז

חזה אווז עם תפוח בדבש
המצרכים:
1 חזה אווז
חמאה מזוקקת
2 תפוחי עץ סמית ירוקים
ג'ינג'ר טרי
גבעול למון גראס
2 שיני שום
10 עלי טימין

את התבלינים הטריים כותשים במכתש ועלי
פלפל גרוס
מלח אטלנטי
2 כפות חומץ אורז
4 כפות דבש
ההכנה:
את חזה האווז מכניסים לשקית ואקום ומבשלים באמבט מים בחום של 70 מעלות 45 דקות.                         
חותכים את התפוחים לקוביות
מחממים מחבת עם החמאה המזוקקת ומקפיצים בה את התפוחים.
מוסיפים את התבלינים שכתשנו
מוסיפים את החומץ והדבש ומבשלים מעט עד ריכוך התפוחים.
שמים בצד את התפוחים
טובלים את חזה האווז ברוטב המוכן וישר מעבירים לפלנצ'ה לוהטת לצריבה. במהלך הצריבה של הבשר מורחים בנדיבות מרוטב הדבש.
פורסים את חזה האווז ומגישים



אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה