יום שבת, 24 בספטמבר 2011

ההתחלה. כולם יכולים לבשל גורמה

שמי אהוד , אני משקיע את מירב זמני הפנוי בחשיבה על אוכל. יצירת אוכל והמון רצון לעוף עם האוכל.
כמו כל אמנות גם האוכל הוא סוג של אמנות. צריך לפנטז , לחלום ובסוף החלום מתגשם בצלחת.
עד היום רק חלק מהחברים שלי נהנו מהמטבח שלי והחלטתי לשתף את כולם בדינמיות של המטבח, יצירת המנות והמחשבה עליהן.
בחרתי לקרוא לבלוג שלי  "גורמה זה קל " מכיוון שהפכנו להיות מעריצים עיוורים של שפים שפותחים מסעדות עם "גב" של בעלי הון שהפכו אותם לשף הפרטי שלהם.
אנחנו משלמים המון כסף עבור מנות שעולות שקלים בודדים.
בבלוג שלי אני אשתדל ליצור פורום משותף לאנשים שאוהבים לבשל , רוצים לבשל כמו הגדולים , אבל מפחדים.

חזה אווז בתפוח ודבש לראש השנה
אשמח לחלוק עמכם את המחשבות והפנטזיות באוכל.
אוכל גורמה דורש רק דימיון מופרע. חומרי הגלם יגיעו בהמשך.......

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה